NIVEA ULTRA STRONG лак за коса 250мл.

Zoom
 

Лак за ултра силно одржување на посакуваниот облик кој трае во текот на целиот ден. Го зголемува природниот сјај на коста не оставајќи траги и не сушејќи ја косата.

Ефектот на производот:

Нуди ултра силно зацврстување на посакуваниот облик, не оставајќи траги и не ја суши косата.

Посебни карактеристики:

Се распрскува низ посакуваниот облик на фризура.