CO CAVITY PROT.(SUPER FR) паста за заби 100мл

Паста за заби

Ефектот на производот:

Паста за заштита на забите од кариес и свеж здив.

Состојки:

Содржи флуор и цалциум кој дава дополнителна цврстина на забите.