DEPI восок 100мл+млеко за по депилација

Восок за депилација

Ефектот на производот:

Се употребува за отстранување на влакненцата од самиот корен со што се добива нежна и глатка кожа.

Состојки:

Восокот се загрева во неговиот сад, се лади и со шпатула се нанесува на кожата и се отстранува во спротивен правец од растењето на влакненцата.