DR.HAUSCHKA дезодоранс фреш 50мл

Zoom
 

Сретство против потење и деодорирање

Ефектот на производот:

Се употребува при умерено и прекумерно потење.

Состојки:

Не содржи алуминиум, парабени, содржи етерични масла, се употребува еднаш дневно на чиста кожа