ELSEVE TOTAL REPAIR 5 шампон 400мл

Шампон за коса.

Ефектот на производот:

Шампонот се користи за регенерација на сува и оштетена коса.

Состојки:

Во себе содржи прокератин и церамид ,се нанесува на миена коса и се плакне.