Бадемово масло 50мл

Zoom
 

Ладно цедено масло од семки на бадем

Ефектот на производот:

Го храни и негува влакното на сувата и оштетена коса, ја прави помека и го спречува расцветувањето на влакното. Ја храни и негува сувата и чувствителна кожа.

Состојки:

Масло од семе на бадем