MEDI-VIKS 45 гр.

Представува мека база богата со етерични масла.

Ефектот на производот:

Погоден е за локално масирање има енергитски ефект на деловите на телото врз кои се применува.

Посебни карактеристики:

Етерицните масла и другите состојки создаваат чуство на пријатност, топлина и релаксација.

Состојки:

Petrolatum, Paraffinum liquidum, Paraffin, Camphor, Eucalyptus globulus, Menthol.