DankaD BIO ORGANIC MUSLI FRUITS 375 гр.

Zoom
 

Житарките со овошје се од органско потекло, почитувајќи ги највисоките стандарди за квалитет на храна, муслите ни го даваат најдоброто од природата и снадбуваат телото со драгоцените нутриенти.

Посебни карактеристики:

Се потопуваат житарките со млеко, јогурт се оставаат да омекнат, и потоа се јадат.

Состојки:

Суво грозје, чипс од банана, чипс од кокос, јаболко, јагода, малина, бадеми, овесни и пченични снегулки и интегрални зрна.