GARNIER 7 DAYS ALOE VERA млеко за тело 250 мл

Zoom
 

Млеко за тело.

Ефектот на производот:

Млекото се користи за хидратација на кожата.

Состојки:

Во составот содржи алое вера, се нанесува на кожата после туширање, на целото тело.