Еfferalgan супозитории 300 mg

Аналгетик, антипиретик

Ефектот на производот:

За третман на главоболка, забоболка, мускулна болка и состојби слични на грип

Посебни карактеристики:

Ја намалува зголемената телесната температура и смирува лесни до умерени болки

Состојки:

Парацетамол 300 мг