Vitamax Beta caroten капсули (2+1 гратис)

Провитамин на витамин А

Ефектот на производот:

Моќен антиоксиданс

Посебни карактеристики:

Помага во одржување на добар вид, го подобрува имунитетот, помага при настинки

Состојки:

Beta caroten