HUMANA ЈАБОЛКО/БАНАНА/ДВОПЕК каша 250 гр.

Млечна каша со јаболко, банана и двопек. Преработена храна на житна основа со додаток на производи со висок процент на протеини за деца од 6 месеци.

Посебни карактеристики:

Зовријте ја водата и пота оладете ја, ставете од прашокот каша во чинија, додате ја препорачаната количина вода. Помешајте со виљушка до саканата конзистенција.

Детска храна од 6 месеци