КРИЛОВО МАСЛО -PHARMAVITAL

Zoom
 
Ефектот на производот:

Криловото масло потекнува од посебен вид на ракчиња кои живеат во големи роеви во водите на Антарктикот. Богато е со Омега-3 масни киселини, EPA и DHA. Криловото масло на PharmaVital се добар избор за достигнување на дневното препорачано внесување од 250 mg EPA и DHA со што се придонесува за нормална функција на срцето. Карактеристика на капсулите е типична црвена обоеност која потекнува од природно присутниот астаксантин во составот на криловото масло

Состојки:

крилово масло* 70%, желатин, овлажнувач: глицерол, сорбитол. *липиден екстракт од Krill-ракчиња од Антарктик (Euphausia superba)