DankaD BIO ORGANIC OVESNI MUSLI 400 гр.

Zoom
 

Едноставен, здрав и вкусен појадок и одлична можност за почеток на денот. Не бара многу време за подготовка и гитвење. Било да се користат како појадок или како ужина меѓу оброците, житарките треба да бидат составен дел од нашата секојдневна исхрана.

Посебни карактеристики:

Се потопуваат во топла вода или млеко.

Состојки:

Овесни снегулки, може да содржат трагови од кикирики или друго костенливо овошје.