Probronhi капки

Zoom
 

Биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи

Ефектот на производот:

Акутни и хронични заболувања на органите за дишење.

Посебни карактеристики:

Етеричните масла на тимјан и анасон имаат експекторантно дејство: ја разводнуваат густата слуз и го олеснуваат искашлувањето.

Состојки:

20 % прополис во разреден алкохол, етерични масла на жалфија, нане, анасон, ментол.