Маџун-гроздов мед

Zoom
 

Моќен антиоксиданс и имуностимуланс

Ефектот на производот:

За зајакнување на имунитетот кај деца, возрасни и спортисти, при зголемен психофизички напор и стрес, при нарушена функција на црниот дроб, при настинки и инфекции на органите за дишење.

Посебни карактеристики:

За намалување на ризикот од кардиоваскуларни и малигни заболувања поради големата антиоксидативна моќ за апсорбирање на слободните радикали.

Состојки:

Гликоза, протеини, витамини Б1, Б2, Б6 и Ц, минерали (К,Na, P, Fe), танини, флавоноиди и органски киселини.