AIRWAVES AIR гуми за џвакање / 30

Zoom
 

Гуми за џвакање, без шеќер со засладувачи и вкус на ментол и еукалиптус. Го освежуваат здивот, практични после јадење кога не сте дома, штитат од кариес.

Посебни карактеристики:

Прекумерно користење може да има лаксативни последици.

Состојки:

Засладувачи сорбитол, изомалат, аспартам, згуснувач: гума арабика, средство за глазирање калциум карбонат.