ВИТАЛИС ВЕНОГЕЛ

Zoom
 

Веногел за масажа на уморни и отечени нозе и вени

Ефектот на производот:

Се применува кај отечени нозе и вени кои се последица на долго стоење и напорно одење.

Посебни карактеристики:

Гелот за вени се нанесува на отеченото место во тенок слој и лесно се втрива.

Состојки:

течен екстракт од див костен и невен, ментол и етанол.