AURA минерален комплекс за брз раст на нокти

Лак за брз раст на нокти.

Ефектот на производот:

Се употребува за брз раст на нокти и го враќа сјајот на ноктите.

Состојки:

Во себе содржи есенциална амино киселина, цинк и се нанесува на самиот нокт.