DR.COLIC APPETITE SUPRESSION 30 таблети

Zoom
 

Пиннотхин добиен од пинола шишарки е активна компонента на таблетите.

Ефектот на производот:

Претставуваат нов облик на ликапсули кои се максимално стабилни и го намалуваат апетитот а го зголемуваат чувството на ситост во организмот

Посебни карактеристики:

Пиннотхин е омега киселина корисна за организмот.