AURA SET 11A FOREVER BLONDE фарба за коса-светло пепеласто плава

Zoom
 

Формула прилагодена за сите типови на коса обоени во плаво,со долготрајна заштита која ја пружа маслиновото масло.

Ефектот на производот:

Косата е со природен сјај,бујност и мекост

Состојки:

амоњак,фенилдиамине,резорцинол,фенол,водород пероксид со додаток на маслиново масло.