FEMINORM капс. Х 30

Zoom
 

Kапсули за лесни менопаузни тегоби.

Ефектот на производот:

Помага кај пременструални невроветативни и психички нарушувања,пореметување на менструален циклус кај девојки.Корисен е и во период на пременопауза.

Посебни карактеристики:

Мокните Фитоестрогени кој ги содржи се најслични структурно и функционално на зенските полови хормони.

Состојки:

Trifolium pratense