СТРЕС КОНТРОЛ капсули x 30

Zoom
 

Стрес контрол се капсули со корен од артичока за полош при совладување на стресот

Ефектот на производот:

Екстрактот од корен од артичока делува адаптогено и со тоа штити од душевен и физички стрес.

Посебни карактеристики:

Се препорачува 1-2 капсули дневно со минимум 2дл течност, најдобро пред доручек. Производот се зема од 10 до 20 дена, а потоа се препорачува пауза од еден месец. Земањето на производот по потреба мочи да се повтори повеќе пати во годината.

Состојки:

Rhodiolo roseo