ADERMA Epitheliale A.H крема

Zoom
 

За задравување на рани, без белези

Ефектот на производот:

Заздравување на рани при биопсии, криотерапија, дермоабразија, епилација

Посебни карактеристики:

Стимулира раст и обновување на кожата, помага во реструктуирањето на колагенот во кожата, навлажнува и штити.

Состојки:

Rhealba овес екстракт, хијалуронска киселина, витамин А+Е комплекс