AURA хранлив третман за јакнење на нокти

Хранлив третман за јакнење на нокти

Ефектот на производот:

Регенеративниот третман за нокти го спречува листањето на ноктите и ги пополнува нерамнините.

Состојки:

Содржи силикон, екстракт од корали, регенеративен концентрат на морски екстракти и се нанесува на самиот нокт.