PFERDEBALSAM енергетски балсам

Zoom
 

Гел за намалување на болки во мускулите и зглобовите.

Ефектот на производот:

Производ на база на екстракти и етерични масла, дава моментален ефект за намалување на болка и напнатост во мускулите и зглобовите.

Посебни карактеристики:

Погоден за употреба по спорски повреди, отечени и олни нозе,лади,освежува и релаксира.