FRUCTIS REPAIR&SHINE маска 300мл

Zoom
 

Маска за сува и оштетена коса

Ефектот на производот:

Служи за регенерација на сува и оштетена коса

Состојки:

Во себе содржи масло од маслинка, авокадо и шеа бутер,се употребува после миење на косата,стои 3-4 мин и се плакне.