РЕУМАГАЛ спреј 100мл

Zoom
 

Реумагал претставува локално анестетичен и аналгетски производ за надворешна употреба.

Ефектот на производот:

Делува антиревматично, аналгетски и локално анестетички. Ја забрзува циркулацијата, ги смалува отоците, ги ублажува болките на местата на кои се нанесува.

Посебни карактеристики:

Ментолот предизвикува прво ефект на ладење, потоа се чуствува загревање и болката се ублажува.

Состојки:

Ментол, бензокаин прокаин хидрохлорид.