CRANBERRY TANGO мусли со брусница 300 гр.

Zoom
 

Растителните влакна од мешавината го зголемуваат волуменот на храната, полесно поминуваат низ дигестивниот систем и даваат чувство на ситост. Содржи бета-глукан кој го намалува холестеролот, како и го намалува ризикот од срцеви заболувања.

Посебни карактеристики:

Се конзумираат како сладок десерт или целосен оброк потопени во млеко.

Состојки:

Сушена брусница, суво грозје, цимет.