Oralbiotic таблети

Пробиотик за уста, грло и уво

Ефектот на производот:

Здраво, природно и делотворно решение кое делува брзо, сигурно и ефикасно за воспоставување на рамнотежа на микрофлората во устата, грлото и средното уво.

Посебни карактеристики:

Природна подршка при настинки, грип и инфекции на горните дишни патишта, особено кај деца.

Состојки:

Пробиотик BLIS K12 Streptococcus salivarius