DR.HAUSCHKA хидратантен дневен крем 100мл

Zoom
 

Дневе хидратантен крем

Ефектот на производот:

Делува на дехидрираната кожа, со што ја враќа влагата и сјајот на кожата.

Состојки:

Се употребува кај сите типови на кожа за хидратација.