ICE POWER COLD + MSM гел 100мл.

Zoom
 

Препарат за намалување на болка, инфламација и оток на зглобови.

Посебни карактеристики:

Содржи МСМ (Метилсулфонилметан) (CH3)2SO2, природен извор на Сулфур, кој е намален во состојби на инфламација, затоа МСМ се користи за третирање на сите здравствени проблеми на зглобовите.