KRUGER DIAMANT течен засладувач 300мл.

Zoom
 

Вештачки засладувач. Го користат дијабетичари и луѓе на диета.

Посебни карактеристики:

Една лажица од течноста заменува една кафеналажица шеќер.

Состојки:

Аспартам.