FRUCTIS COLOR RESIST маска 300мл

Zoom
 

Маска за фарбана коса

Ефектот на производот:

Ја заштитува боената коса.

Состојки:

Во себе содржи масла од брусница, и се употребува после миење на косата,стои 3-4 мин и се плакне.