KRUGER обелувач на кафе 400 гр.

Кругер обелувач за кафе. Совршен последен допир со вашето кафе и чај. Лесно за употреба во домот, на работа или на одмор.

Посебни карактеристики:

Додадете 1 или 2 лажички (според желба) од Кругер обелувачот во топло кафе или ча. Потоа промешајте.

Состојки:

Глукозен сируп, растителна маст (кокосово масло), стабилатор Е 340, боја бета каротен.