DR.HAUSCHKA лесен дневна крема од рози 30мл

Zoom
 

Крем соодветен за нега на дехидрирана и осетлива кожа.

Ефектот на производот:

Состојките што се наоѓаат во кремата формираат регулатор на влажност, соодветен за нега на дехидрирана и осетлива кожа.

Состојки:

Во себе содржи вода од роза, восок од роза, екстракти од листови роза и шипка, се нанесува во мала количина од кремот на лицето и вратот наутро после тоникот.