DOCTOR'S HOME MADE сапун

Сапун за нега и хигиена

Ефектот на производот:

Ја регенерира кожата и косата,се препорачува при сабореа и перут, посебно ја заштитува косата од опаѓање.

Состојки:

Потполно природен сапун, наменет за секојдневно миење.