Pulmint сируп за деца и возрасни

Zoom
 

За искашлување

Ефектот на производот:

При тешкотии кај воспаленија на дишните патишта, пропратени со кашлица

Посебни карактеристики:

Екстрактот од корен од јаглика и тинктурата од тимјан го поттикнуваат и олеснуваат искашлувањето. Прополисот делува анмикробно и антивоспалително и ја зголемува одбрамбената способност на организмот. Медот го надополнува дејството.

Состојки:

Primulae radix extractum fluidum, Thymi herbae tincturae, Propolis extractum fluidum, med