Квартет од див костен,црвена винова лоза, хамамелис и гинко за циркулација

Zoom
 

Квартет од див костен, crvena винова лоза, хамамелис и гинко за циркулација 200 таблети од 400mg

Ефектот на производот:

Квартет составен од 4 органски произведени растенија: - Винова лоза која е познато по тоа што придонесува за подобрување на циркулацијата и добивање на чувство на “лесни нозе”. - Гинко кое е познато по својот придонес за подобрување на циркулацијата и микроциркулација. - Хамамелис и див костен кои ја надополнуваат формулата.

Посебни карактеристики:

три (3) до шест (6) таблети на ден, во тек на денот. Предупредување: Производот не се препорачува за бремени жени и за доилки. Производот не се препорачува за лица кои се алергични на гинко.

Состојки:

шест (6) таблети содржат: Див костен 450 mg Хамамелис 300 mg / Винова лоза 300 mg / Гинко 225 mg *препорачано дневно внесување