CHICCO јагода паста за заби 50мл

Детска паста за заби

Ефектот на производот:

Паста без флуор ги чисти детските заби,ги штити од кариес,има ниска абразивност со што не ја оштетува глеќта и е без конзерванси.

Состојки:

Содржи ксилотол кој ги штити забите од кариес, се употребува над 12+, со вкус на јагода.