АГНЕС ТАБЛЕТИ X 60

Zoom
 

Агнес се препорачува за жени со запазена функција на јајаници и предсимптоми на предменструален синдром.

Ефектот на производот:

Се користи при болки во градите, нервна напнатост, раздразливост, агресивност, меланхонија. Агнес не содржи хормони.

Посебни карактеристики:

Препорачана доза е е една таблета дневно, наутро со чаша вода.

Состојки:

vitex agnus castus, vitexin