GARNIER COLOR NATURALS 1 фарба за коса

Боја за коса

Ефектот на производот:

За боење на седа коса

Состојки:

Трајна боја со масло од маслинка,авокадо и карите.Растворената боја се нанесува на сува коса од коренот, прамен по прамен низ целата должина,стои 25-35 мин и потоа се мие.