DANAI BADEM крема за раце

Zoom
 

Интензивен заштитен крем за комплетна нега на кожата.

Ефектот на производот:

Бадемовото масло ја храни кожата правејќи ја мека и мазна.

Состојки:

Богата со екстракт од бадем.

Интензивен заштитен крем за комплетна нега на кожата.