RELAXAN Тбл.x30

Zoom
 

Природнин таблети за смирување.

Ефектот на производот:

Комплексна мешавина од активни супстанци кои имаат смирувачки ефект и ја намалуваат напнатоста и вознемиреноста и делува спазмолитички.

Посебни карактеристики:

Препарот не се препорачува да се зема со алкохолни пијалоци и седативи.Не е наменет за лица под 14 години, бремени жени и доилки.

Состојки:

Valeriana officinalis, Passiflora incarnata, Melissa Officinalis,Magnezium , Vitamin B-6.