Super Diet Red Vine ампули

Zoom
 

Природно решение за здрави и убави нозе

Ефектот на производот:

Антиоксидативно, антивоспалително дејство. Го одржуваат здравјето на вените и капиларите, ги обновуваат оштетените клетки, ја подобруваат микроциркулацијата.

Посебни карактеристики:

Помага при отоци, воспаленија на крвните садови, варикози вени, испукани капилари, чувство на умор и тежина во нозете, болни и уморни стапала.

Состојки:

Течен екстракт од листови на црвена винова лоза