АЛПЕНКРАФТ сируп за грло и бронхии

Zoom
 

Растителен сируп од мед и етерични масла

Ефектот на производот:

Содржи екстракти и дестилати од многу полезни растенија, како меди мед од чист екстракт. Растенијата се одбрани со посебно внимание и состојките употребени за производството на Алпенкрафт го прават овај сируп погоден за луѓе коишто се во контакт со чад од цигари, прашина или индустриски чад.

Посебни карактеристики:

Сирупот може да помогне за ублажување на кашлањето и на заринатиот глас, што се појавува како резултата на бактериски и вирусни воспаленија на горните дишни патиѓта. Етеричните масла во состојките на овај сируп помагаат да се запре размножувањето на бактериите во мукозата на органите за дишење.

Состојки:

Thymus vulgaris, Chamomilla recutita, Tilia cordata, Pimpinella anisum, Carum carvi, Foenicum vulgare, Pinus mugo, Humulus lupulus