Крема со црвен лозов лист и масло од грозје 500ml Pharmavital

Zoom
 
Состојки:

Состав: вода, стеаринска киселина, масло од семе на сончоглед, цетил алкохол, петролатум, глицерил стеарат, глицерин, цетеарет-25, натриум хидроксид, октил стеарат, BHT, екстракт од див костен, екстракт, од семе од грозје, масло од семе од грозје, парфем, бензил алкохол, пропилен гликол, метилхлороизотиазолинон, метилоизотиазолинон.

Кремот е наменет за секојдневна нега на и масажа на тешки и уморни стопала