HAPPY CHOCO DUO перничиња со крем/црни и бели 300 гр.

Zoom
 

Може да се вклучат како дел од разновидната храна кај децата, богати се со ниска содржина на заситени масни киселини и натриум, како и 10% од дневната потреба на расителни влакна. Составот ја подобрува перисталтиката на цревата, ја намалува апсорпцијата на шеќер со што се регулира шеќерот во крвта. помага во функцијата на мозокот, како и во формирањето на коските.

Посебни карактеристики:

Се конзумираат како сладок десерт или целосен оброк потопени во млеко.

Состојки:

Висока содржина на манган, минералите железо, магнезиум, фосфор, калиум и цинк, и витамин рибофлавин.