BAMA GEL HIL LAJNER гел влошка

Силиконска влошка

Ефектот на производот:

Ја штити ногата од плускавци и се користи за намалување на бројот на чевлата.

Состојки:

Направени се од силикон,се нанесува на задниот дел од ногата.