PRIMAL сируп 150gr

Zoom
 

Сируп кој помага на упорна кашлица, помага во искашлување и влијае на смирување на воспалениена дишните патишта.

Ефектот на производот:

Јагликата е лековита билка која благодарение на своите сапонини делува на отварање на бронхиите и исфрлање на излачениот секрет.

Посебни карактеристики:

Содржи камилица која е едно од најлековитите растенија за третман на воспаленија; етеричното масло од камилица азулен, делува на смирување на воспалителните процеси на во слузокожата на бронхиите; коренот од бел слез со своите слузни компоненти делува смирувачки на целиот воспалителен процрес.